Iedere dag een moment van complete rust & ontspanning? met behulp van deze 3 strategieën

Hoe jij zonder consessies te doen meer balans kunt ervaren door aan deze knoppen te draaien…

Ook als je een drukke baan hebt,

jij het gezin draaiende houdt en

je zelfs niet eens tijd hebt om te eten..

Met gegarandeerd succes!!

‘Lucas begon te huilen omdat ik zo tegen hem was uitgevallen, en heel eerlijk, ik schrok er zelf ook onwijs van. Wat was er met me aan de hand waardoor ik mijn zelfbeheersing was kwijt geraakt?’

Komt dit je bekend voor?

Ik was mezelf behoorlijk kwijt geraakt. Voelde me als een tikkende tijdbom. Als ik thuis kwam van een afspraak ’s avonds en mijn man Bart relaxed op de bank zat, vlogen de verwijten mijn mond uit. Stiekem niet omdat hij iets verkeerd had gedaan. Maar omdat ik iets verkeerd deed: ik gunde mezelf de rust niet om ontspannen op de bank te zitten. Stiekem was ik stik jaloers.. Ik wilde dat ook: relaxed op de bank zitten. Het voelde als een walhalla…

Even voorstellen

Ben jij nu écht gelukkig?

Na het zwangerschapsverlof van mijn oudste, Lucas, ging ik door als nooit te voren.

De 100 ballen die ik toen in de lucht had, hield ik in de lucht. Er kwamen er ‘alleen’ gewoon een paar bij. Maar dat redde ik allemaal wel. Ik hield alle ballen prima in de lucht, maakte ook nog even een promotie in dat jaar. En hulp aanvaarden of zeuren? Neejoh, ik had toch zelf voor kinderen gekozen?

Totdat ik na een tijd zo doorgaan mezelf gigantisch tegenkwam. Ik keek mezelf in de spiegel aan. Ik zag mezelf, een doffe versie van mezelf. Mijn stralende ogen waren mat geworden. Mijn gezichtsuitdrukking was alles behalve blij en gelukkig. Ik keek droevig, moe, uitgeput. Help! Wat was er gebeurd, waar was ik gebleven?

Een simpele, bewuste en liefdevolle manier – in elke fase

Het was tijd voor verandering. Tijd om uit mijn eigen schaduw te stappen en weer die stralende versie van mezelf te zijn. Weer geduldig te zijn voor mijn kinderen. De leuke partner te zijn voor mijn man Bart. Die gezellige dochter en vriendin, de bruisende zus.

Wat is het geheim?

Het begon met ont-haasten, ont-spannen zodat ik kon intunen op mezelf. Middels een heel fijne methodiek heb ik afstand kunnen nemen. Daarmee is het me gelukt uit dié trein te stappen die maar door bleef denderen. Heb ik van een afstand kunnen bekijken wat er mis ging en waarom het niet lukte om gas terug te nemen. Om te stoppen op de tussenliggende stations.

Ik heb geleerd dat het soms heel erg lekker en fijn is even op een station te stoppen en daar even te genieten. En dat die trein niet altijd zo hard hoeft te gaan, want dan zie ik de prachtige omgeving niet. Ik leerde weer te genieten van de reis, het uitzicht.

Ook zag ik mijn stip op de horizon weer, en heb die bijgesteld. Ik heb weer zin om daarnaartoe op weg te zijn. Omdat zowel de eindbestemming als de weg ernaartoe leuk zijn en me blij maken. En daar profiteren mijn kinderen, man, familie, vrienden en iedereen van mee.

Wil jij ook die fijne balans voelen?

Wil jij ook die fijne balans voelen?

Dankzij mijn methodiek lukt het me in iedere nieuwe fase weer terug te komen in balans. Het is nu eenmaal niet zo dat als je balans gevonden hebt, dit voor altijd is. In ons leven veranderen er continue elementen, die maken dat je altijd moet blijven bijsturen.
Ik beloof je, dat als jij deze methodiek volgt, dit jou ook de rest van je leven zal helpen!
Voor maar € xx krijg je toegang tot de volledige training die je in x stappen gaat helpen. Je leert exact aan welke knoppen je kunt draaien en hoe je dit op een duurzame manier doet. Stap voor stap neem ik je aan de hand mee en begeleid ik je naar jouw ideale balans.

Succesverhalen

Annet

Stop met het wegcijferen van jezelf, neem geen genoegen meer met minder en start NU om beter voor jezelf te zorgen! Jouw leven wordt er ZOVEEL fijner van en dit gaat iedereen in jouw omgeving ook merken! Ik ga jou helpen om structureel dié balans te creëren die fijn is voor jou. Je zult tijd hebben om dié dingen te doen waar jij blij van wordt!

Annet

Stop met het wegcijferen van jezelf, neem geen genoegen meer met minder en start NU om beter voor jezelf te zorgen! Jouw leven wordt er ZOVEEL fijner van en dit gaat iedereen in jouw omgeving ook merken! Ik ga jou helpen om structureel dié balans te creëren die fijn is voor jou. Je zult tijd hebben om dié dingen te doen waar jij blij van wordt!

Annet

Stop met het wegcijferen van jezelf, neem geen genoegen meer met minder en start NU om beter voor jezelf te zorgen! Jouw leven wordt er ZOVEEL fijner van en dit gaat iedereen in jouw omgeving ook merken! Ik ga jou helpen om structureel dié balans te creëren die fijn is voor jou. Je zult tijd hebben om dié dingen te doen waar jij blij van wordt!

Als je aan alles voelt dat het nú het moment is en je hiervoor gaat, krijg je een extra bonus cadeau! Omdat ik het zo tof vind dat jij aan de slag gaat met jezelf!

Je krijgt zowel de bonus Nee zeggen zonder schuldgevoel als de bonus 100% genieten doe je zo! Dit aanbod geldt alleen nu en komt niet terug nadat je deze pagina hebt afgesloten.

Dit is waarom jij hier geen spijt van krijgt:

Annet

Stop met het wegcijferen van jezelf, neem geen genoegen meer met minder en start NU om beter voor jezelf te zorgen! Jouw leven wordt er ZOVEEL fijner van en dit gaat iedereen in jouw omgeving ook merken! Ik ga jou helpen om structureel dié balans te creëren die fijn is voor jou. Je zult tijd hebben om dié dingen te doen waar jij blij van wordt!

Annet

Stop met het wegcijferen van jezelf, neem geen genoegen meer met minder en start NU om beter voor jezelf te zorgen! Jouw leven wordt er ZOVEEL fijner van en dit gaat iedereen in jouw omgeving ook merken! Ik ga jou helpen om structureel dié balans te creëren die fijn is voor jou. Je zult tijd hebben om dié dingen te doen waar jij blij van wordt!

Annet

Stop met het wegcijferen van jezelf, neem geen genoegen meer met minder en start NU om beter voor jezelf te zorgen! Jouw leven wordt er ZOVEEL fijner van en dit gaat iedereen in jouw omgeving ook merken! Ik ga jou helpen om structureel dié balans te creëren die fijn is voor jou. Je zult tijd hebben om dié dingen te doen waar jij blij van wordt!