Lieve ambitieuze vrouw, voelt het alsof het nooit goed genoeg is?

Het punt is…

Je lat ligt hoog, dat is jouw kracht maar ook je valkuil..

Je hebt een carrière, runt het huishouden en regelt alles omtrent je gezin. Je bent er trots op dat je alle ballen in de lucht weet te houden. Alleen je voelt je steeds vermoeider.

 Aan het einde van de dag plof je uitgeput op de bank en er is nul energie meer voor jezelf. Je verlangt ernaar om even lekker een boek te lezen, te sporten of simpelweg even te genieten van een moment rust! 

Maar die ruimte om rust te pakken voel je totaal niet! En dan bedoel ik niet die rust verstopt op de wc ;-)!

Als jij op deze manier door blijft gaan, dan gaat dit niet alleen ten koste van jou! En geleefd worden door je to-do list was niet het leven waarnaar je verlangde toen je koos voor een gezin, toch?

Ja jij hebt een keuze!

PRIDE is hét programma dat ambitieuze vrouwen die moeder zijn geworden weer laat stralen!

Een praktisch programma die jou die krachtige vrouw en stralende moeder laat zijn die in jou zit. Voor vrouwen met een gezin en een carrière die beter voor zichzelf mogen zorgen! Dit programma helpt jou als jij als jij je niet langer onzeker wilt voelen. 

Als je klaar bent met dat gevoel dat je het nooit goed genoeg doet. Ervaar direct effect door stap voor stap aan de slag te gaan met praktische stappen waar ik je bij begeleid. Je kunt direct starten en zult merken hoe snel jij je stukken fijner voelt!

Blijvend meer lucht en rust!

Ik gun mezelf rust!

Online-Training Nieuwe Moeders I New Mom
Start nu met het PRIDE programma en over 3 maanden…
1.

Voel je je krachtig en zelfverzekerd. Je volgt jouw eigen koers, en die voelt goed!

2.

Ervaar je balans tussen de verschillende rollen in je leven. Jij weet waar jij écht behoefte aan hebt en past dit toe in jouw leven.

3.

Durf je weer te vertrouwen op je gevoel en intuïtie, dit geeft je kracht en wijst je de juiste weg.

4.

Pak je weer de regie over jouw leven. Jij maakt bewust keuzes en staat hier achter, dit geeft je kracht en rust.

5.

Heb je meer energie! Door minimale aanpassingen die grootse effecten hebben, ervaar je veel meer energie.

Quality time gezin I New Mom

PRIDE is het programma voor jou als je:

Een compleet persoonlijk ontwikkeling programma met aangetoond resultaat!


Investering:

 

92% van de deelnemers zorgt beter voor zichzelf na afronding van het pride programma!

€ 447,-*

*excl. btw. € 540 incl. btw. Veel werkgevers vergoeden PRIDE!

Reviews

Rian
Rian
Read More
Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het programma van New mom. Het programma kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik heb een zoontje van 2,5, een baby op komst, we gaan verhuizen, een baan in loondienst en eigen onderneming. Ik voelde mij vaak onzeker over de opvoeding (peuterpuberteit) en uit die sneltrein. Met aandacht spelen met mijn zoontje, genieten van de kleine dingetjes, en meer innerlijke rust. De theorie en fijne oefeningen hebben bij mij geholpen om meer bewust te handelen. Lees meer >
Denise
Denise
Read More
Voor ik aan het PRIDE programma deelnam ging mijn leven redelijk op de automatische piloot, ik deed de dingen waarvan ik het idee had dat deze van mij verwacht werden en bij de rollen die ik mijzelf had voorgenomen te spelen. Eén van mijn belangrijkste inzichten, is dat ik van sommige rollen helemaal niet gelukkig word en dit alleen doe voor mijn omgeving. Met de juiste theorie en oefeningen in het Pride programma heb ik geleerd om af en toe een moment rust te nemen, om bij mijzelf na te gaan hoe ik mij echt voel en wat ik nu voor mijzelf belangrijk vind.
Lynn
Lynn
Read More
Ik heb het PRIDE programma gevolgd om handvatten te krijgen voor meer balans in werk- en privéleven. Joyce heeft het programma vanuit een hele positieve benadering opgezet. Ze leert je om in te zoomen op bepaalde situaties en gedragingen om deze vanuit een andere (meer positieve) benadering te bekijken. Vaak zitten je eigen opvattingen en vooroordelen jezelf het meest in de weg en dat is een eye-opener van het PRIDE programma. Lees meer >
Nicole
Nicole
Read More
Mijn geluksgevoel en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid! Ik stoorde me aan mijn eigen ongeduldigheid. In situaties dat mijn geduld op de proef werd gesteld reageerde ik kortaf op mijn man Wouter of mijn zoon Guus. Wanneer dat gebeurde voelde ik mij al snel schuldig en vervelend daarover. Al na 4 weken van het programma PRIDE merkte mijn man uit zichzelf op dat hij verandering bij mij merkte en sprak zijn waardering daarvoor uit! Dat maakt me blij en trots!
Linda
Linda
Read More
Ik durfde niet écht op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik bleef twijfelen aan mezelf, doe ik het wel goed? Maar ook de vergelijking met anderen. Door het PRIDE programma zit ik nu veel lekkerder in mijn vel. Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Ik kies bewust voor mezelf, en ook m.b.t. mijn werk. Door de waardevolle inzichten over bijv. de innerlijke criticus maar ook aan de slag te gaan met hoe wil ik mijn toekomst invullen en hoe wil ik me voelen heb ik deze mega waardevolle transitie doorgemaakt!
Linda
Linda
Read More
Voordat ik startte met het PRIDE programma van NewMom voelde ik me niet prettig, ik was niet in balans. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Ik wilde het voor iedereen goed doen en vergat daarbij vaak mezelf. Ik heb vele inzichten gekregen: Ik niet hoef te luisteren naar mijn innerlijke criticus. Die mag zeggen wat hij wil, maar IK bepaal of ik er naar luister of dat ik ervoor kies om te luisteren naar mijn vertrouwen. De veilige keuze is niet altijd de beste keuze. Lees meer >
Astrid
Astrid
Read More
Mijn kindje is inmiddels bijna 1 jaar oud. Het krijgen van een kindje heeft mijn leven én mij als persoon veranderd. Ik ervaarde stress in mijn pogingen om alle ballen in de lucht te houden en belandde in een vicieuze cirkel. Joyce heeft deze cirkel weten te doorbreken, door veel met mij te praten en mij bepaalde oefeningen uit te laten voeren die mij mentaal sterker maakten.
Previous
Next

Hoe weet

je of dit is wat

jou helpt?

Je denkt nu misschien ‘ach ja ik weet wel wat ik anders zou moeten doen en ga daar nu écht zelf mee aan de slag!’. 

Je weet net als ik dat je tegen jezelf liegt. Want laten we eerlijk zijn: als je het zelf had kunnen oplossen dan had je dit al lang gedaan!

Het gaat je nooit 100% lukken zelf: je hebt blinde vlekken. Plekken waar je zelf niet bij kunt komen. Niemand kan dat helemaal alleen!

Ook ik niet. 

Al heb ik lang zelf geploeterd, stront eigenwijs was ik ;-).

 Inmiddels mag ik hulp ontvangen. Dankzij die hulp ben ik sneller gegroeid dan ik ooit had kunnen hopen!

Twijfels of PRIDE het is voor jou?

Laten we even afstemmen. 

Ik denk graag met je mee!

Weer jezelf worden I New Mom
Weer jezelf worden I New Mom