Deze vrouwen vonden dat ze het zelf moesten kunnen…

Toch kozen ze voor een klein beetje hulp. Een duidelijke richtlijn en fijne handvatten. Ze voelden dat het ook anders moest kunnen, dat deze fase te snel voorbij vliegt om er niet maximaal van te genieten.

En nee, neem dit niet zomaar aan. Lees de verhalen en laat je inspireren door deze krachtige vrouwen!

Reviews

Review Lynn
Lynn
"Voor iedereen die op zoek
is naar balans"

Ik heb het PRIDE programma gevolgd om handvatten te krijgen voor meer balans in werk- en privéleven. Joyce heeft het programma vanuit een hele positieve benadering opgezet.

Ze leert je om in te zoomen op bepaalde situaties en gedragingen om deze vanuit een andere (meer positieve) benadering te bekijken. Vaak zitten je eigen opvattingen en vooroordelen jezelf het meest in de weg en dat is een eye-opener van het PRIDE programma.

Iedereen heeft zo haar eigen uitdagingen en ondanks dat je op groepsniveau het programma volgt, zorgt Joyce voor voldoende aandacht en tips en trucs op persoonlijk niveau.

Doordat het programma ook na het afsluiten van de cursus toegankelijk blijft, kun je jezelf blijven ontwikkelen. Een hele waardevolle training voor iedereen die op zoek is naar een betere balans!

Linda
"Ik nu veel lekkerder in mijn vel"

Ik durfde niet écht op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik bleef twijfelen aan mezelf, doe ik het wel goed? Maar ook de vergelijking met anderen. Door het PRIDE programma zit ik nu veel lekkerder in mijn vel. Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Ik kies bewust voor mezelf, en ook m.b.t. mijn werk. Door de waardevolle inzichten over bijv. de innerlijke criticus maar ook aan de slag te gaan met hoe wil ik mijn toekomst invullen en hoe wil ik me voelen heb ik deze mega waardevolle transitie doorgemaakt!

Voordat ik startte met het PIRDE programma van NewMom voelde ik me niet prettig, ik was niet in balans. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn: de relaxte mama die alle ballen hoog kon houden en daarnaast ook nog een fijne partner en de allerbeste dochter/vriendin. Ik wilde het voor iedereen goed doen en vergat daarbij vaak mezelf. Bovendien hebben we best een moeilijk jaar gehad na de geboorte van onze zoon (waar al een traject van 11 jaar aan vooraf ging). En na een aantal ziekenhuisopnames van onze zoon waarbij we van het kastje naar de muur zijn gestuurd en uiteindelijk een operatie voor hem waarbij een middenrifbreuk is gerepareerd, bleef ik maar een beetje aanmodderen. Ik was enorm onzeker over mezelf als moeder, doe ik het allemaal wel goed? Moet ik dingen anders aanpakken? Waarom doen anderen het anders dan ik, doe ik het dan wel goed? Ik vond het heel lastig wanneer mijn zoon niet wilde eten, want hij moet goed groeien! Ik gefrustreerd, hij gefrustreerd… Huilend heb ik gesmeekt of hij wilde eten, ben boos geworden, werkelijk alles heb ik uit de kast getrokken om hem maar te laten eten, terwijl ik echt wel weet dat hij echt niet elke dag goed eet. Toen dacht ik: Iets gaat er niet goed! Ik moet hulp zoeken, want ik ben mezelf niet meer! En toen kwam NewMom op mijn pad!

Na een fijn introductiegesprek met Joyce besloot ik de koe bij de horens te pakken en de uitdaging aan te gaan om de beste versie van mezelf te gaan worden! Het grootste inzicht wat ik heb gekregen is dat ik niet hoef te luisteren naar mijn innerlijke criticus. Die mag zeggen wat ie wil, maar IK bepaal of ik er naar luister of dat ik er voor kies om te luisteren naar mijn vertrouwen. De veilige keuze is niet altijd de beste keuze. Je hebt altijd een keuze in hoe je je voelt, wil je in het negatieve gevoel blijven hangen of wil je er iets aan doen!? En ook het inzicht van de vele verschillende rollen hebt die je speelt: moeder, partner, vriendin, werknemer… En het allerbelangrijkste inzicht: Ik mag er zijn èn ik mag kiezen voor mezelf!

Ik heb handvatten gekregen om meer uit mezelf te halen en beter voor mezelf te zorgen, door bijvoorbeeld niet altijd alles voor iedereen op te willen lossen. Nee is ook een antwoord als een vriendin vraagt of ik ergens mee naartoe ga en ik daar eigenlijk geen zin in heb. Ik hoef me niet te verantwoorden waarom ik iets niet wil doen. Het lukt me steeds beter om “nee” te zeggen! Ook het loslaten van de frustratie tijdens het avondeten gaat elke dag een beter. Tuurlijk zijn er dagen dat het minder gaat, maar ik probeer op het moment dat ik voel dat ik “de verkeerde kant op ga” terug bij mezelf te komen, in het hier en nu. Een paar keer diep ademhalen helpt vaak al. En meestal ebt het gevoel dan weg en kan ik alles weer in het juiste perspectief zien. Mijn man ziet het verschil ook heel duidelijk, hij ziet dat ik veel beter in mijn vel zit, alles goed kan relativeren en dingen ook makkelijker los kan laten. Door het programma neem ik ook echt meer tijd voor mezelf: ik gá elke week dat extra uurtje lopen met een vriendin als de kleine man op bed ligt en mijn man thuis is; ik néém op een vrije dag, als onze zoon naar de opvang is, de tijd om eens dat boek te lezen/luisteren. Ik voel me echt zoveel beter sinds ik ben gestart met het PRIDE programma! Ik heb mezelf herontdekt en voel mezelf veel meer in balans, ik durf nu ook echt voor mezelf te kiezen.

Ik denk dat alle soorten vrouwen profijt hebben van het PRIDE programma, niet persé alleen moeders 😊. Dit programma is bij uitstek een goede manier om jezelf een spiegel voor te houden en te laten inzien dat je op jezelf mag vertrouwen, dat je jezelf op 1 mag zetten en dat je van “moeten” een keuze kan maken!

Nicole
"Mijn geluksgevoel en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid!"

Mijn geluksgevoel en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid! Ik stoorde me aan mijn eigen ongeduldigheid. In situaties dat mijn geduld op de proef werd gesteld reageerde ik kortaf op mijn man Wouter of mijn zoon Guus. Wanneer dat gebeurde voelde ik mij al snel schuldig en vervelend daarover. Al na 4 weken van het programma PRIDE merkte mijn man uit zichzelf op dat hij verandering bij mij merkte en sprak zijn waardering daarvoor uit! Dat maakt me blij en trots!

 

Er gaat veel tijd en aandacht uit naar de opvoeding en verzorging van je kind. Als je dat ook nog eens perfect wilt doen, dan ben je constant bezig met zorgen. Dat maakte dat ik onvoldoende toekwam aan tijd voor mezelf. Tenminste, zo heb ik dat in het 1e levensjaar van mijn zoon regelmatig ervaren. Ik vond het lastig om oplaadmomenten voor mezelf te vinden. 

Inzichten door het PRIDE programma:

  1. Door juist goed voor jezelf te zorgen doe jij je gezin een groot plezier, want zij profiteren daarvan mee.
  2. Luister naar je moedergevoel en intuïtie, dan maak je vanzelf de juiste keuzes. 3. Wees niet te streng voor jezelf en houd het leuk en luchtig. Humor werkt relativerend.

Wat heeft het programma je gebracht? Meer zelfvertrouwen, geduld en plezier in de opvoeding en verzorging van mijn zoon. En de overtuiging dat ik het goed (genoeg) doe als moeder. 

Vrouwen die de behoefte voelen om beter voor zichzelf te zorgen en die kritisch naar hun eigen gedrag durven te kijken en zich willen inzetten om iets te veranderen hebben profijt van dit programma.

Astrid
"Joyce heeft deze cirkel weten te doorbreken"

Mijn kindje is inmiddels bijna 1 jaar oud. Het krijgen van een kindje heeft mijn leven én mij als persoon veranderd. Ik ervaarde stress in mijn pogingen om alle ballen in de lucht te houden en belandde in een vicieuze cirkel. Joyce heeft deze cirkel weten te doorbreken, door veel met mij te praten en mij bepaalde oefeningen uit te laten voeren die mij mentaal sterker maakten.

 

Voordat ik meedeed met het PRIDE programma zat ik in een vicieuze cirkel van stress en fysieke klachten. Met behulp van de oefeningen en de inzichten die ik heb opgedaan, kan ik de cirkel doorbreken. Mijn grootste inzicht is dat ik mijn ‘mind’ op een positieve manier kan beïnvloeden en me daardoor beter ga voelen, en dat ik het dus zelf in de hand heb.

Ik denk dat veel jonge moeders, maar ook jonge vrouwen zonder kinderen, in deze tijd profijt zullen hebben van het programma, omdat we de lat voor onszelf heel hoog leggen. Ik heb geleerd dat je niet alles perfect hoeft te doen, en wat liever voor jezelf kunt zijn.

Linda
"Ik heb mezelf herondekt!"

Voordat ik startte met het PRIDE programma van NewMom voelde ik me niet prettig, ik was niet in balans. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Ik wilde het voor iedereen goed doen en vergat daarbij vaak mezelf.

Ik heb vele inzichten gekregen:

 

  • Ik niet hoef te luisteren naar mijn innerlijke criticus. Die mag zeggen wat hij wil, maar IK bepaal of ik er naar luister of dat ik ervoor kies om te luisteren naar mijn vertrouwen.
  • De veilige keuze is niet altijd de beste keuze. Je hebt altijd een keuze in hoe je je voelt, wil je in het negatieve gevoel blijven hangen of wil je er iets aan doen!?
  • En het allerbelangrijkste inzicht: Ik mag er zijn èn ik mag kiezen voor mezelf!
  • Ik heb mezelf herontdekt en voel mezelf veel meer in balans, ik durf nu ook echt voor mezelf te kiezen.

 

Denise review
Denise
"Ik heb geleerd wat ik nu voor mijzelf belangrijk vind!"

Voor ik aan het PRIDE programma deelnam ging mijn leven redelijk op de automatische piloot, ik deed de dingen waarvan ik het idee had dat deze van mij verwacht werden en bij de rollen die ik mijzelf had voorgenomen te spelen.

Eén van mijn belangrijkste inzichten, is dat ik van sommige rollen helemaal niet gelukkig word en dit alleen doe voor mijn omgeving. Met de juiste theorie en oefeningen in het Pride programma heb ik geleerd om af en toe een moment rust te nemen, om bij mijzelf na te gaan hoe ik mij echt voel en wat ik nu voor mijzelf belangrijk vind.

Isi Day Support | Rian
Rian
"Het gaf mij het gevoel dat ik niet de enige ben"

Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het programma van New mom.

Het programma kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik heb een zoontje van 2,5, een baby op komst, we gaan verhuizen, een baan in loondienst en eigen onderneming.

Ik voelde mij vaak onzeker over de opvoeding (peuterpuberteit) en uit die sneltrein. Met aandacht spelen met mijn zoontje, genieten van de kleine dingetjes, en meer innerlijke rust. De theorie en de fijne oefeningen hebben bij mij geholpen om meer bewust te handelen. En mijzelf meer te vertrouwen en rust te geven. Ook vond ik het fijn om verhalen van andere moeders te horen. Het gaf mij een gevoel dat ik niet de enige ben die zich soms even rot voelt. En dat dat gewoon mag.

Ik ben na het programma vanbinnen veel rustiger geworden en kan meer balanceren. Echt een aanrader voor vrouwen die tijd en innerlijke rust voor zichzelf gunnen.

Boek direct een afspraak in!

Nieuwsgierig? Geef mij een seintje, ik maak graag tijd voor een gesprek.
En het kost je niets! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Hi! Ik ben Joyce
Joyce Haamans I New Mom
Hi! Ik ben Joyce

en ik kan het niet langer aanzien dat wij vrouwen onszelf altijd zo wegcijferen. Ik had zelf ook dit ‘talent’ en zie veel vrouwen die hier soms nog beter in zijn dan dat ik zelf was. Dit doet zeer en daarom wil ik dit samen met jou veranderen!

Na ruim 15 jaar een succesvolle carrière te hebben gehad, heb ik het roer omgegooid. Ik miste betekenis en voldoening. Het was tijd om mijn hart te volgen!

Gun jij jezelf rust & ontspanning?

Gun jij jezelf rust & ontspanning?

Vraag hier de gratis 3-delige video training direct aan en je ontdekt 6 manieren die zorgen voor meer rust, balans en ontspanning én leer je hoe je tijd voor jezelf kunt creëren.