Vrolijk en fluitend opstaan

Ok, ok, als je 6 keer wakker bent geweest is dat lastig.

En tóch kun na een slechte nacht positief en met zin in de dag opstaan! 

De deuren zijn nu gesloten. 

Een nieuwe groep start in september 2024. 

Schrijf je nu in op de wachtlijst en ontvang als eerste vrijblijvend meer informatie.

Vul hieronder je gegevens in en je komt op de wachtlijst!

Altijd tijd tekort?

Een constante druk van werk en je gezin..

Je hebt een carrière, runt het huishouden en regelt van alles omtrent je gezin. Je bent er trots op dat je alle ballen in de lucht weet te houden. Alleen je voelt je steeds vermoeider.

 Aan het einde van de dag plof je uitgeput op de bank en er is nul energie meer voor jezelf. Je verlangt ernaar om even lekker een boek te lezen, te sporten of simpelweg even te genieten van een moment rust! 

Maar die energie is er niet. Het voelt alsof je aan het overleven bent in plaats van leven. Je hebt mensen zien omvallen in je omgeving. Hoe zorg jij dat dit jou niet overkomt?

Neem je jouw grenzen écht serieus?

Ik leer je wat ik graag 6 jaar geleden had geweten...

Dit is een life changing programma van 3 maanden die jou die krachtige en positieve vrouw laat zijn die in jou zit. Voor vrouwen die tot 7 jaar geleden moeder zijn geworden en die niet langer willen wachten om zelf weer op nummer 1 te staan.

Voor jou als jij jezelf niet langer wilt opofferen en NU een prioriteit maakt van JOUW LEVEN. Ervaar herkenning en erkenning in de groep gelijkgestemde vrouwen en ga onder professionele begeleiding aan de slag. Alleen voor vrouwen die écht willen!

Wat voor cijfer geef je jouw balans?

Online-Training Nieuwe Moeders I New Mom
Resultaten na 3 maanden:
1.

Je voelt je positiever en weet je waar jij écht gelukkig van wordt.

2.

Jij maakt dié keuzen die helpen bij een fijnere balans tussen werk, je gezin en jezelf.

3.

Er is meer verbinding met je gevoel en intuïtie, dit geeft extra kracht en wijst je de juiste weg.

4.

Je hebt weer de regie over jouw leven. Jij maakt bewust keuzes en staat hier achter, dit geeft je kracht en rust.

5.

Meer energie! Door minimale aanpassingen die grootse effecten hebben, ervaar je veel meer energie.

6.

Verbinding met een fijne groep gelijkgestemde vrouwen die in exact dezelfde fase zitten. Voel je de steun en herkenning bij én van elkaar.

7.

Jij bent in jouw gedrag het voorbeeld dat je voor jouw kind(eren) wilt zijn!


Maar dit krijg je niet:

1.

Een one-size fits all oplossing.

2.

Klaag uurtjes. Natuurlijk mag je iets vervelend én moeilijk vinden maar eindeloos klagen zonder in beweging te komen, daar doen we niet aan. 

3.

Opvoedkundige adviezen. Dit programma gaat over jou als vrouw: als jij aan de slag gaat met jezelf merk je direct het effect in de opvoeding.

Quality time gezin I New Mom

Dit groepsprogramma is voor jou als je:

Maar niet als je:

Een compleet programma dat bestaat uit:

Dit heeft het anderen gebracht:

Rian
Rian
Read More
Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het programma van New mom. Het programma kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik heb een zoontje van 2,5, een baby op komst, we gaan verhuizen, een baan in loondienst en eigen onderneming. Ik voelde mij vaak onzeker over de opvoeding (peuterpuberteit) en uit die sneltrein. Met aandacht spelen met mijn zoontje, genieten van de kleine dingetjes, en meer innerlijke rust. De theorie en fijne oefeningen hebben bij mij geholpen om meer bewust te handelen. Lees meer >
Denise
Denise
Read More
Voor ik aan het PRIDE programma deelnam ging mijn leven redelijk op de automatische piloot, ik deed de dingen waarvan ik het idee had dat deze van mij verwacht werden en bij de rollen die ik mijzelf had voorgenomen te spelen. Eén van mijn belangrijkste inzichten, is dat ik van sommige rollen helemaal niet gelukkig word en dit alleen doe voor mijn omgeving. Met de juiste theorie en oefeningen in het Pride programma heb ik geleerd om af en toe een moment rust te nemen, om bij mijzelf na te gaan hoe ik mij echt voel en wat ik nu voor mijzelf belangrijk vind.
Lynn
Lynn
Read More
Ik heb het PRIDE programma gevolgd om handvatten te krijgen voor meer balans in werk- en privéleven. Joyce heeft het programma vanuit een hele positieve benadering opgezet. Ze leert je om in te zoomen op bepaalde situaties en gedragingen om deze vanuit een andere (meer positieve) benadering te bekijken. Vaak zitten je eigen opvattingen en vooroordelen jezelf het meest in de weg en dat is een eye-opener van het PRIDE programma. Lees meer >
Nicole
Nicole
Read More
Mijn geluksgevoel en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid! Ik stoorde me aan mijn eigen ongeduldigheid. In situaties dat mijn geduld op de proef werd gesteld reageerde ik kortaf op mijn man Wouter of mijn zoon Guus. Wanneer dat gebeurde voelde ik mij al snel schuldig en vervelend daarover. Al na 4 weken van het programma PRIDE merkte mijn man uit zichzelf op dat hij verandering bij mij merkte en sprak zijn waardering daarvoor uit! Dat maakt me blij en trots!
Linda
Linda
Read More
Ik durfde niet écht op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik bleef twijfelen aan mezelf, doe ik het wel goed? Maar ook de vergelijking met anderen. Door het PRIDE programma zit ik nu veel lekkerder in mijn vel. Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Ik kies bewust voor mezelf, en ook m.b.t. mijn werk. Door de waardevolle inzichten over bijv. de innerlijke criticus maar ook aan de slag te gaan met hoe wil ik mijn toekomst invullen en hoe wil ik me voelen heb ik deze mega waardevolle transitie doorgemaakt!
Linda
Linda
Read More
Voordat ik startte met het PRIDE programma van NewMom voelde ik me niet prettig, ik was niet in balans. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Ik wilde het voor iedereen goed doen en vergat daarbij vaak mezelf. Ik heb vele inzichten gekregen: Ik niet hoef te luisteren naar mijn innerlijke criticus. Die mag zeggen wat hij wil, maar IK bepaal of ik er naar luister of dat ik ervoor kies om te luisteren naar mijn vertrouwen. De veilige keuze is niet altijd de beste keuze. Lees meer >
Astrid
Astrid
Read More
Mijn kindje is inmiddels bijna 1 jaar oud. Het krijgen van een kindje heeft mijn leven én mij als persoon veranderd. Ik ervaarde stress in mijn pogingen om alle ballen in de lucht te houden en belandde in een vicieuze cirkel. Joyce heeft deze cirkel weten te doorbreken, door veel met mij te praten en mij bepaalde oefeningen uit te laten voeren die mij mentaal sterker maakten.
Previous
Next

Welk

voorbeeld

geef jij?

Neem jij jouw eigen grenzen niet serieus? 

Heb jij geen tijd voor persoonlijke ontwikkeling? 

Dit is wat jij jouw kind(eren) voorleeft.

Je weet al wat het je kost. De vraag is of je hier iets mee wilt doen. Het is helemaal aan jou!

Weer jezelf worden I New Mom
Weer jezelf worden I New Mom