'Ik wilde de perfecte moeder zijn én die carrière hebben, ik was zo ambitieus.'

Werken én moeder zijn…

...wat nou werk-privé balans?

Ik had een carrière, runde het huishouden en regelde alles omtrent mijn gezin. Ik was er trots op dat ik alle ballen in de lucht wist te houden. Maar toch kon ik er niet echt van genieten. Ik voelde me vaak moe en futloos.

 Als Lucas (eindelijk!) sliep plofte ik uitgeput op de bank en was er nul energie meer voor mij. Sporten? Pff hoe dan? Ik had niet eens zin om even lekker iets voor mezelf te doen. Ik hing avond na avond op de bank voor Netflix terwijl ik eigenlijk nog zoveel wilde doen. 

Mijn lontje werd korter, ik denderde maar door maar zat in de overlevings-modus. Waar ik altijd een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit had, brak dat me nu op. Dat doorgaan op discipline ging nu ten koste van mij. 

Ik leefde het motto: ‘alles is een fase’ en kon nog maar moeilijk écht genieten van leuke dingen. Ontspannen lukte me al helemaal niet, want ik had totaal geen rust om even niets te doen. 

Ik voelde me opgebrand!

Ik besloot dat ik het anders wilde en ging met begeleiding aan de slag.

Boy, dat was een lang en pittig traject! Wat had ik toen graag gewild dat er een programma als PRIDE was geweest. Een fijn, online programma, dat ik in mijn eigen tijd op mijn moment had kunnen volgen en waarin alle lessen waar ik doorheen geploeterd heb hapklaar en direct toepasbaar aangereikt worden. Precies dat programma heb ik voor jou gemaakt. 

In 13 stappen help ik je langs verschillende oefeningen, audio’s en video’s waarin je leert om vanuit meer plezier en balans te leven. Gewoon te volgen waar en wanneer jij dat wilt, waarbij je vanaf de eerste oefening verschil zult gaan merken. Zo hoef jij er niet net zo lang over te doen als ik en je kan je toch die krachtige vrouw en relaxte moeder zijn die in je zit!

'Geen me-time want eerst die eindeloze was, eten koken, mijn baan...'

'Ik wilde dit niet langer zo.'

Quality time gezin I New Mom

PRIDE helpt je weer te leven ipv overleven!

Al vele vrouwen die voorheen doorbuffelde zijn geholpen liever voor zichzelf te zijn, beter voor zichzelf te zorgen en meer plezier te hebben.

Bizar als je je bedenkt hoeveel resultaat je kan behalen in slechts drie maanden: 

Ben jij er ook klaar voor bent om nu eens echt voor jezelf te gaan zorgen? Klaar om meer jou in jouw leven te brengen? Om vanuit meer vertrouwen jouw grenzen te gaan aangeven? 

Dan is PRIDE er ook voor jou!

 

Dit is wat je krijgt:


Investering:

100% van de deelnemers heeft dankzij Pride een betere balans!

€ 249,-*

*incl. btw. – veel werkgevers vergoeden PRIDE!

 

Reviews

Rian
Rian
Read More
Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het programma van New mom. Het programma kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik heb een zoontje van 2,5, een baby op komst, we gaan verhuizen, een baan in loondienst en eigen onderneming. Ik voelde mij vaak onzeker over de opvoeding (peuterpuberteit) en uit die sneltrein. Met aandacht spelen met mijn zoontje, genieten van de kleine dingetjes, en meer innerlijke rust. De theorie en fijne oefeningen hebben bij mij geholpen om meer bewust te handelen. Lees meer >
Denise
Denise
Read More
Voor ik aan het PRIDE programma deelnam ging mijn leven redelijk op de automatische piloot, ik deed de dingen waarvan ik het idee had dat deze van mij verwacht werden en bij de rollen die ik mijzelf had voorgenomen te spelen. Eén van mijn belangrijkste inzichten, is dat ik van sommige rollen helemaal niet gelukkig word en dit alleen doe voor mijn omgeving. Met de juiste theorie en oefeningen in het Pride programma heb ik geleerd om af en toe een moment rust te nemen, om bij mijzelf na te gaan hoe ik mij echt voel en wat ik nu voor mijzelf belangrijk vind.
Lynn
Lynn
Read More
Ik heb het PRIDE programma gevolgd om handvatten te krijgen voor meer balans in werk- en privéleven. Joyce heeft het programma vanuit een hele positieve benadering opgezet. Ze leert je om in te zoomen op bepaalde situaties en gedragingen om deze vanuit een andere (meer positieve) benadering te bekijken. Vaak zitten je eigen opvattingen en vooroordelen jezelf het meest in de weg en dat is een eye-opener van het PRIDE programma. Lees meer >
Nicole
Nicole
Read More
Mijn geluksgevoel en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid! Ik stoorde me aan mijn eigen ongeduldigheid. In situaties dat mijn geduld op de proef werd gesteld reageerde ik kortaf op mijn man Wouter of mijn zoon Guus. Wanneer dat gebeurde voelde ik mij al snel schuldig en vervelend daarover. Al na 4 weken van het programma PRIDE merkte mijn man uit zichzelf op dat hij verandering bij mij merkte en sprak zijn waardering daarvoor uit! Dat maakt me blij en trots!
Linda
Linda
Read More
Ik durfde niet écht op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik bleef twijfelen aan mezelf, doe ik het wel goed? Maar ook de vergelijking met anderen. Door het PRIDE programma zit ik nu veel lekkerder in mijn vel. Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Ik kies bewust voor mezelf, en ook m.b.t. mijn werk. Door de waardevolle inzichten over bijv. de innerlijke criticus maar ook aan de slag te gaan met hoe wil ik mijn toekomst invullen en hoe wil ik me voelen heb ik deze mega waardevolle transitie doorgemaakt!
Linda
Linda
Read More
Voordat ik startte met het PRIDE programma van NewMom voelde ik me niet prettig, ik was niet in balans. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Ik wilde het voor iedereen goed doen en vergat daarbij vaak mezelf. Ik heb vele inzichten gekregen: Ik niet hoef te luisteren naar mijn innerlijke criticus. Die mag zeggen wat hij wil, maar IK bepaal of ik er naar luister of dat ik ervoor kies om te luisteren naar mijn vertrouwen. De veilige keuze is niet altijd de beste keuze. Lees meer >
Astrid
Astrid
Read More
Mijn kindje is inmiddels bijna 1 jaar oud. Het krijgen van een kindje heeft mijn leven én mij als persoon veranderd. Ik ervaarde stress in mijn pogingen om alle ballen in de lucht te houden en belandde in een vicieuze cirkel. Joyce heeft deze cirkel weten te doorbreken, door veel met mij te praten en mij bepaalde oefeningen uit te laten voeren die mij mentaal sterker maakten.
Previous
Next

Hoe weet

je of dit is wat

jou helpt?

Je denkt nu misschien ‘Ach ja ik weet wel wat ik anders zou moeten doen en ga daar nu écht zelf mee aan de slag!’. 

Toch is dat niet helemaal waar. Want laten we eerlijk zijn: ‘het wordt beter als: 

…de kleine beter slaapt.’

…na de vakantie.’

…als dit project klaar is.’

Dit zijn allemaal excuses – ik ken ze zelf maar al te goed! 

Patronen zitten vaak diep en laten zich niet zomaar doorbreken.

Ook mij lukte dit niet in mijn eentje. 

Twijfel je of dit nu de juiste stap is voor jou?

Neem contact met me op, ik denk graag met je mee!

Weer jezelf worden I New Mom
Weer jezelf worden I New Mom