Wacht nog even, ik heb iets héél bijzonders voor je in deze video!

Na het kijken van deze video, is het e-book aangekomen in jouw mailbox!

Sta jij altijd ‘aan’ en ervaar je druk? In 5 eenvoudige stappen leer ik je om weer rust en ruimte te creëren.

Zodat jij écht geniet van wat jij doet en je een fijn evenwicht vindt tussen je gezin en werk.

Schrijf je nú in voor de wachtlijst, claim direct jouw 50% korting en ik leer jou de simpele methode voor meer rust en ruimte in je hoofd!

Als jij zo door blijft gaan:
wie ben je dan over een jaar?

Wat kost deze ‘sneltrein’ modus je?

Wat is de impact hiervan 

op je relatie en je gezin?

welk voorbeeld geef je jouw kind(eren)?

‘Lucas begon te huilen omdat ik zo tegen hem was uitgevallen en, heel eerlijk, ik schrok er zelf ook onwijs van. Wat was er met me aan de hand? Waardoor verloor ik mijn zelfbeheersing?

Rust nemen? Ja, morgen!

Ik was mezelf behoorlijk kwijtgeraakt, voelde me als een tikkende tijdbom. Als ik thuis kwam van een afspraak ’s avonds en mijn man Bart relaxed op de bank zat – terwijl het huis één grote bende was – vlogen de verwijten mijn mond uit. 

Stiekem niet omdat hij iets verkeerd had gedaan. Maar omdat ik iets verkeerd deed: ik gunde mezelf de rust niet om ontspannen op de bank te zitten. Stiekem was ik stikjaloers! Ik wilde dat ook, relaxed op de bank zitten. 

Even voorstellen

Ben jij nu écht gelukkig?

Na het zwangerschapsverlof van mijn oudste, Lucas, ging ik door als nooit te voren.

De 100 ballen die ik toen in de lucht had, hield ik in de lucht. Er kwamen er ‘alleen’ gewoon een paar bij. Maar dat redde ik allemaal wel. Ik hield alle ballen prima in de lucht, maakte ook nog even een promotie in dat jaar. En hulp aanvaarden of zeuren? Neejoh, ik had toch zelf voor kinderen gekozen?

Totdat ik na een tijd zo doorgaan mezelf gigantisch tegenkwam. Ik keek mezelf in de spiegel aan. Ik zag mezelf, een doffe versie van mezelf. Mijn stralende ogen waren mat geworden. Mijn gezichtsuitdrukking was alles behalve blij en gelukkig. Ik keek droevig, moe, uitgeput. Help! Wat was er gebeurd, waar was ik gebleven?

Deze training is voor jou als je:

Start nu met deze training en over 5 weken..

Wil jij ook rust in je hoofd?

Wil jij ook rust in je hoofd?

Dankzij mijn methodiek lukt het me steeds weer terug te komen in balans. Het is nu eenmaal niet zo dat als je een balans gevonden hebt, dit voor altijd is. In ons leven veranderen er continue elementen, die maken dat je altijd moet blijven bijsturen.
Ik beloof je, dat als jij deze methodiek volgt, dit jou ook de rest van je leven zal helpen!
Voor maar € 27,- krijg je toegang tot de volledige training die je in 5 stappen gaat helpen. Je leert exact aan welke knoppen je kunt draaien en hoe je dit op een duurzame manier doet. Stap voor stap neem ik je aan de hand mee en begeleid ik je naar jouw ideale balans.

Succesverhalen

Astrid
Astrid
Read More
Mijn kindje is inmiddels bijna 1 jaar oud. Het krijgen van een kindje heeft mijn leven én mij als persoon veranderd. Ik ervaarde stress in mijn pogingen om alle ballen in de lucht te houden en belandde in een vicieuze cirkel. Joyce heeft deze cirkel weten te doorbreken, door veel met mij te praten en mij bepaalde oefeningen uit te laten voeren die mij mentaal sterker maakten.
Linda
Linda
Read More
Ik durfde niet écht op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik bleef twijfelen aan mezelf, doe ik het wel goed? Maar ook de vergelijking met anderen. Door het PRIDE programma zit ik nu veel lekkerder in mijn vel. Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Ik kies bewust voor mezelf, en ook m.b.t. mijn werk. Door de waardevolle inzichten over bijv. de innerlijke criticus maar ook aan de slag te gaan met hoe wil ik mijn toekomst invullen en hoe wil ik me voelen heb ik deze mega waardevolle transitie doorgemaakt!
Nicole
Nicole
Read More
Mijn geluksgevoel en zelfvertrouwen zijn enorm gegroeid! Ik stoorde me aan mijn eigen ongeduldigheid. In situaties dat mijn geduld op de proef werd gesteld reageerde ik kortaf op mijn man Wouter of mijn zoon Guus. Wanneer dat gebeurde voelde ik mij al snel schuldig en vervelend daarover. Al na 4 weken van het programma PRIDE merkte mijn man uit zichzelf op dat hij verandering bij mij merkte en sprak zijn waardering daarvoor uit! Dat maakt me blij en trots!
Lynn
Lynn
Read More
Ik heb het PRIDE programma gevolgd om handvatten te krijgen voor meer balans in werk- en privéleven. Joyce heeft het programma vanuit een hele positieve benadering opgezet. Ze leert je om in te zoomen op bepaalde situaties en gedragingen om deze vanuit een andere (meer positieve) benadering te bekijken. Vaak zitten je eigen opvattingen en vooroordelen jezelf het meest in de weg en dat is een eye-opener van het PRIDE programma. Lees meer >
Linda
Linda
Read More
Voordat ik startte met het PRIDE programma van NewMom voelde ik me niet prettig, ik was niet in balans. Ik vond dat ik niet de moeder was die ik wilde zijn. Ik wilde het voor iedereen goed doen en vergat daarbij vaak mezelf. Ik heb vele inzichten gekregen: Ik niet hoef te luisteren naar mijn innerlijke criticus. Die mag zeggen wat hij wil, maar IK bepaal of ik er naar luister of dat ik ervoor kies om te luisteren naar mijn vertrouwen. De veilige keuze is niet altijd de beste keuze. Lees meer >
Denise
Denise
Read More
Voor ik aan het PRIDE programma deelnam ging mijn leven redelijk op de automatische piloot, ik deed de dingen waarvan ik het idee had dat deze van mij verwacht werden en bij de rollen die ik mijzelf had voorgenomen te spelen. Eén van mijn belangrijkste inzichten, is dat ik van sommige rollen helemaal niet gelukkig word en dit alleen doe voor mijn omgeving. Met de juiste theorie en oefeningen in het Pride programma heb ik geleerd om af en toe een moment rust te nemen, om bij mijzelf na te gaan hoe ik mij echt voel en wat ik nu voor mijzelf belangrijk vind.
Rian
Rian
Read More
Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor het programma van New mom. Het programma kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik heb een zoontje van 2,5, een baby op komst, we gaan verhuizen, een baan in loondienst en eigen onderneming. Ik voelde mij vaak onzeker over de opvoeding (peuterpuberteit) en uit die sneltrein. Met aandacht spelen met mijn zoontje, genieten van de kleine dingetjes, en meer innerlijke rust. De theorie en fijne oefeningen hebben bij mij geholpen om meer bewust te handelen. Lees meer >
Previous
Next

Als je aan alles voelt dat het nú het moment is en je hiervoor gaat, wacht dan niet langer! 

Laat je zelf niet wijsmaken dat je zelf dit keer écht andere keuzen gaat maken, want dat gaat je niet lukken. 

Jouw hersenen zijn geprogrammeerd op oud gedrag. Zonder de juiste handvatten zijn deze patronen  ontzettend moeilijk te wijzigen! 

Gun jezelf wat hulp!