Wat als de emmer overstroomt..?

Heb jij het gevoel dat jij er nu niets extra bij kan hebben? Dat je nét aan (of eigenlijk net niet) al die ballen in de lucht kunt houden? Voelt het alsof je in de overlevingsmodus staat? Weet je dat je dit niet heel veel langer meer vol houdt maar weet je ook niet hoe dan anders?

Ik snap je helemaal en kan je meteen vertellen: je bent niet alleen! Ook ik heb dit meegemaakt en dagelijks begeleid ik vrouwen in dezelfde situatie. Mijn leven voelde als een strijd die ik vooral niet kon loslaten want dan zou alles in elkaar storten. Nu weet ik dat alles prima zou doordraaien, alleen dat ik zelf in elkaar zou zijn gestort als ik niet op tijd aan de bel had getrokken. 

Waar moet ik beginnen?

Je weet dat je zo niet langer door kunt gaan op deze manier. Maar jeetje hoe dan wel? 
Gelukkig ben jij hier nu en lees jij wat je hier direct aan kunt doen! Het is namelijk niet heel ingewikkeld om de druk snel en effectief te verlagen! 

Ik snap dat je zelf geen idee hebt hoe. Want op dit moment doe jij zó hard je best en doe jij datgene wat jij nu kan. Toch is het nooit goed genoeg. Je schiet tekort, misschien naar anderen, maar met name jezelf!

Wellicht heb je gelezen over PRIDE. Het programma voor ambitieuze vrouwen met een jong gezin. Het kan zijn dat je direct dacht: ‘pff niet nóg iets erbij dat ik moet!’. 

Ook kan het zijn dat je meer behoefte hebt aan individuele begeleiding. Misschien is jouw gezin niet meer zo jong of ben je geen moeder of vrouw maar wil je nu wél voor eens en altijd die vervelende patronen doorbreken. 

Die patronen die maken dat jij je nu zo voelt. Dat je baalt. Je jezelf wellicht niet meer herkent. 

Gelukkig heb jij een keuze: wil je ermee aan de slag en los je deze belemmerende patronen op? Of laat je het zoals het is?

Waarom doe je dit?

In ons dagelijks leven worden we gestuurd door ons onderbewuste brein. Zo’n 80% van onze hersenen is onderbewust. Veel meer dan je je ooit kunt realiseren wordt aangestuurd door iets achter de schermen dat je niet direct door hebt. 

In dit deel van ons brein liggen ook allerlei stoorzenders opgeslagen. Iedereen heeft die, ik zelf ook. Vaak weten we niet precies wat deze stoorzenders zijn. Degene waarvan we het meeste last hebben, liggen namelijk in het onderbewuste opgeslagen. 

Toch bepalen deze stoorzenders heel veel in jouw leven. Denk bijvoorbeeld aan gevoelens als onzekerheid en angst. Maar ook overmatig perfectionisme en de drang naar controle waar veel ambitieuze mensen mee te maken hebben. 

Direct lucht en ruimte!

Door middel van een zeer effectieve techniek (Progressive Mental Alignment) kun jij dié stoorzenders opruimen die je dwarsbomen. Dit geeft direct lucht en ruimte. Juist als het water tot je lippen staat, kan één sessie je al die lucht geven die jij nu nodig hebt! 

Nu is het

aan jou!

Kies jij voor verandering? Weet dan dat je de belangrijkste stap al hebt gezet! Ik help je hier graag bij zodat jij voor de rest van je leven dié stoorzenders opruimt die jou nu belemmeren! Als jij kiest voor verandering, maak ik heel graag kennis met je!

 

Selfcare mama I New Mom
Selfcare mama I New Mom

Hoe gaan we samen aan de slag?

Alleen jij kunt jouw toekomst bepalen!

Samen gaan we de komende 3-4 maanden aan de slag. Al gauw zul je merken dat je een hoop ‘ballast’ kwijt bent. Dit geeft direct een opgeruimd gevoel en je ervaart meer rust (zonder daar iets voor te doen!). 

Om de week zien we elkaar live of digitaal. In onze 1-op-1 sessies gaan we de diepte in en pas ik de PMA techniek toe. Hiervoor hoef je niets voor te bereiden. In deze sessies vindt direct de transformatie plaats. Jij bepaalt met welke thema’s je aan de slag wilt gaan. 

Patronen zijn vaak ontstaan door meerdere stoorzenders die in jouw brein zijn opgeslagen. Om die te doorbreken zijn er vaak een aantal sessies nodig, dit is afhankelijk van hoe snel jij door jouw weerstand heen gaat.

Tussen de 5 sessies door hebben we contact en monitor ik jouw ontwikkeling. Tevens kun je in deze periode bij me terecht voor verdere verdieping en begeleiding. De kosten zijn € 1449,- incl. btw.