Burn-out

Meer-tijd-voor-jezelf-I-Gratis-training-I-New-Mom

Vorige week kreeg ik een vraag waardoor ik me iets realiseerde. 

 

Ik realiseerde me dat je waarschijnlijk helemaal geen idee hebt hoe het kan dat je zowel vervelende patronen als zelfs fysieke klachten kunt oplossen met sessies bij mij.

Als ik dit zelf een jaar geleden had gelezen had ik gedacht ‘Ja doei, too good to be true. Dat kan niet werken want dan had ik dat wel eerder geweten’.

Dus ik leg het je graag uit, want het is heel simpel.

Niets werkt op deze manier

 

PMA is de enige methodiek op dit moment die gebruik maakt van de taalregels van ons brein op deze manier en de enige methode die oorzaken blijvend (!) in ons onderbewuste brein kan transformeren. Check hier: meer over PMA.

Onderbewuste, uhh zweeft dat?


Nee juist niet. Ken je dat gevoel dat als je die ene parfum ruikt dat je direct daarbij aan iemand of een specifieke situatie denkt? Of als ik nu zeg: gele citroen.
Direct zie je het voor je, of je ruikt of proeft het. Misschien merk je zelfs heel subtiel dat er iets in je mond gebeurt. Dat allemaal is je onderbewuste brein. Dat is er altijd en overal, alleen benutten we het niet.

Als het zo bijzonder effectief is, waarom ken ik het dan niet?

PMA is relatief nieuw en baseert op het laatste wetenschappelijke onderzoek over ons brein.

De organisatie PMA richt zich met name op bekendheid genereren in het onderwijs omdat ze erin geloven dat als kinderen deze methodiek al leren kennen op de basisschool, dat er heel veel ellende op persoonlijk niveau maar bovenal in de wereld voorkomen wordt.

Hoe werkt een sessie?

Een sessie duurt 2 uur. Dit kan online plaatsvinden. In een sessie stel ik vragen, die afgestemd zijn op wat jij aangeeft en waar jij naartoe wilt. Je bent gewoon helemaal bij bewustzijn, er zweeft niets. Ik stel je vragen, jij geeft antwoord. That’s all.

Voor wie is dit?

Echt voor iedereen: althans als je open staat voor persoonlijke ontwikkeling. Kinderen, volwassenen, iedereen die een gezond werkend brein heeft kan winst behalen, ja ook jij!. Mensen kiezen voor PMA om 3 soorten redenen:

Fysieke klachten: van eczeem tot hoofdpijn/migraine, van prikkelbare darm syndroom tot vermoeidheid.

Mentale klachten: van depressies en burn-out tot perfectionisme, piekeren, verslavingen tot relatieproblemen.

Persoonlijke groei: erg zijn geen klachten (zoals ik zelf had toen ik startte) maar je voelt dat er dingen fijner kunnen. Dat er meer mogelijk is in je leven (bijv. meer rust, meer genieten, meer vertrouwen, etc.)

Van al deze klachten en nog veeeeeel meer kun je af. Echt iedereen heeft winst te behalen.

Waarom ben ik er zelf mee gestart?

 

Ik had zelf geen zware klachten of problemen maar ik merkte dat ik mezelf kleiner hield dan ik mag zijn. Mijn perfectionisme stond me steeds vaker in de weg en ik was er klaar mee. Ik kon nooit écht ontspannen.

Ik gunde mezelf als ondernemer nooit écht vrij. Bovenal wilde ik een ander voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Nooit meer onbeheerst boos worden. Geen sombere dagen meer. En oja die eczeem en de steeds terugkomende pukkels op mijn rug was ik ook goed zat!

Merk je dat je nieuwsgierig bent maar dat er nog vragen zijn? Laat het me weten dan kan ik al je vragen beantwoorden! 

Uitgelicht

Dit vind je misschien ook leuk:

Werk als uitvlucht

Ik mag het niet denken van mezelf maar toch doe ik het.. Het is donderdag avond. De eerste halve dag zit erop. Nog 5 te

Mijn werkdag

Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel. Maar ik had het niet door. Want ik leefde vooral vanuit mijn hoofd en bleef

Het brak me op

Het gebeurde me iedere keer weer. Nét te laat ging ik weg van kantoor.   Waardoor ik toch weer in de file stond. Ik mezelf